Väntan på en mottagare

Jag söker efter ris på nätets förbjudna platser. När närheten rill risigheten gör en frestad är någonting fel.
Jag bär inne på en affektion redo att distribueras. Men än finns endast en avsändare, ingen mottagare.Breven samlas på hög. När mottagren är funnen kommer den bli överöst med det vackra.
Ja, mottagaren kommer bli glad. Den kommer vara uppskattad och älskad.
Jag söker efter ris på nätets förbjudna platser. När närheten rill risigheten gör en frestad är någonting fel.
Jag bär inne på en affektion redo att distribueras. Men än finns endast en avsändare, ingen mottagare. Breven samlas på hög. När mottagren är funnen kommer den bli överöst med det vackra.
-
Ja, mottagaren kommer bli glad. Den kommer vara uppskattad och älskad.

Hjärtevän.

Han är en hjärtevän för att han är så snäll.
Snäll är en titel som du kan ge de flesta i din omgivning; han - han är genuint snäll på ett uppriktigt och ärligt sätt.
Det är en jävligt fin egenskap.
-
Punkt.

Ny konstellation

Konstellationer i livet byts ut - ersätts. Samma uppsättning existerar endast en gång i jordelivet. Att du fullkomligt avgudar din nuvarande konstellation har ingen betydelse. Efter att livscykeln är sluten modifieras konstellationen och en ny cykel tar form. Med en ny livscykel tillkommer ett nytt sätt att leva. Du måste anpassa dig till ett nytt förhållningssätt till din värld och acceptera den så som den är.
Även om du kan förändra den nya livscykeln är det nu, presens, maintenant som du måste erkänna för dig själv. Om du inte gör det slungas du in i en spiral av ondo och kan inte forma en god konstellation - eftersom att du är kvar i den gamla.
-
P.S. Moralkakan är flummig - du får äta den hur du vill eller välja att avstå.

Lux.


På väg.


Väntans rutiner

I väntan på uppenbarelsen som skulle forma hans litterära verk lever han ett enkelt liv. Det är lättare att få inspiration då tänker han. Under denna period följer han en strikt livshållning. Dagen börjar med att han stiger upp klockan sju, och går in på toaletten och sköter sina hygienbestyr. Han tvättar sig med en balja varmt vatten, främst de vitala kroppsdelarna belagda med bakterier; anus, skrev och fötter.  Oftast tvättar han endast dessa regioner av sin kropp eftersom att han är en väldigt sparsam man. Slöseri är det värsta han vet och ett återhållsamt och disciplinerat liv är nyckeln till framgång, både andligt och karriärmässigt, enligt honom. Efter tvätten borstade han tänderna – med samma grumliga vatten han nyss använt till kroppen.  Att vattenkamma håret är sedan det sista han gör (även det med samma grumliga vatten) innan han beger sig ut i köket. Där äter han sin frukost bestående av ett glas mjölk tillsammans med en skål gröt blandad med färska bär. Efter att han läst morgontidningen beger han sig ut i vardagsrummet för en stunds filmtittande.  Han njuter av att titta på välgjord film med ett vackert foto. Ofta ger filmerna honom tankar och idéer som skulle kunna vara inspiration till framtida litterära verk. Men den känslan av inspiration han känner under tiden han ser filmen är som bortblåst när eftertexterna börjar rulla - varför, vet han inte.  Dagens kulturella kvot är åtminstone uppnådd – om han inte mot förmodan skulle få en uppenbarelse det vill säga, brukar han resonera.
Nu beger han sig ut i den fria luften för att ta en tvåtimmars promenad längs med floden. Under promenaden tänker han flytande tankar – inte på något konkret, vilket han finner oerhört avslappnande. När han återvänt hem sätter han sig i sin favoritfåtölj i hopp om att uppenbarelsen ska komma till honom. Det gör den inte och efter han suttit där i cirka två timmar tills klockan blivit halv tre beger han sig ut i den fria luften igen. Han går åter in i flytande tankar efter en stunds krävande tankeverksamhet. Han går till byns lokala restaurang ”Kroken” och sätter sig på samma stol, vid samma bord som han alltid gör. Platsen är reserverad till honom – en gammal överenskommelse han har med personalen.  Han beställer in dagens rätt. På så sätt äter han en varierad och därmed näringsriktig kost tycker han. Efter att ha avslutat sin måltid och sedvanligt kallpratat med kyparen beger han sig åter mot sitt hem. Han sätter sig nu åter igen i sin favoritfåtölj – sin tänkarfåtölj. Han tänker; filosoferar, i ungefär tre timmar - även under denna tid på dygnet utan resultat. Klockan är nu halv åtta och han sätter på sig sin pyjamas, tar sina sömntabletter, sätter i öronpropparna och hinner snabbt tänka; ”Kanske imorgon så kommer uppenbarelsen till mig” innan han snabbt faller i sömn.
-
Uppenbarelsen kommer inte att komma nästkommande dag.


Television


Andy Warhol


Självömkan.

Du kan vara lugn nu. Allting kommer att bli bra. Han kommer aldrig mer tillbaks och du har funnit en ny vän att
ty dig till. Som är dig trogen. Som aldrig sviker dig och står dig närma när det blåser. Du har en trygg plats att vända
hem till när det åskar och regnar och du är kall och frusen i din själ.
Så sitt för fan inte och tyck synd om dig själv.
Du kan vara lugn nu. Allting kommer att bli bra. Han kommer aldrig mer tillbaks och du har funnit en ny vän att
ty dig till. Som är dig trogen. Som aldrig sviker dig och står dig närma när det blåser. Du har en trygg plats att vända
hem till när det åskar och regnar och du är kall och frusen i din själ.
Så sitt för fan inte och tyck synd om dig själv.

RSS 2.0